Save the date: Themamiddag Digitaal Toetsen 13 juni

De webinar over digitaal toetsen was een van de best bezochte webinars van afgelopen jaar. Maar we bleven ook achter met een flink aantal vragen. Niet alleen van onszelf, maar ook van de deelnemers. Dus naar aanleiding van die webinar hebben wij het idee opgevat om samen met Kennisnet een themamiddag Digitaal toetsen te organiseren.

In deze bijeenkomst willen we de minimale of noodzakelijke randvoorwaarden bespreken die op orde moeten zijn om digitaal toetsen schoolbreed in te voeren. Maar ook willen we aandacht besteden aan de mogelijkheid om platform-onafhankelijke en device-neutrale toetsen te ontwikkelen en af te nemen, aan een veilige toetsomgeving met behulp van een lockdownbrowser, aan digitale toetsen in bestaande leeromgevingen, aan het voorkomen van digitale spiekmethoden en aan het toetsen van andere denk-, kijk- en luistervaardigheden.

Binnenkort meer informatie, maar alvast een save the date: 13 juni 2019 van 14:00 – 17:00 uur op Helen Parkhurst in Almere.