Webinars iScholenGroep

Zoals we gehoord hebben op de iScholenDag staat de i van iSG voor vele principes. Interactie is daar een van. Sociale interactie is de basis van al het leren. Maar we hebben niet altijd de tijd om daarvoor het hele land door te reizen en elkaar te ontmoeten. Daarom organiseert de iScholenGroep ook dit schooljaar weer een aantal webinars. Noteer onderstaande data in je agenda en reserveer vast een plaatsje op je eigen bank:

  • 12 november van 19:45 – 20:30 uur – thema: digitaal leermateriaal arrangeren
  • 10 december van 19:45 – 20:30 uur
  • 14 januari van 19:45 – 20:30 uur
  • 11 februari van 19:45 – 20:30 uur
  • 11 maart van 19:45 – 20:30 uur
  • 8 april van 19:45 – 20:30 uur
  • 13 mei van 19:45 – 20:30 uur

1e webinar: Digitaal Leermateriaal arrangeren
Digitaal leermateriaal ontwerpen, ontwikkelen en arrangeren is nou niet bepaald het laaghangende fruit als je met ict aan de slag wilt. Het wordt echter steeds eenvoudiger om zelf goed en interactief leermateriaal te ontwikkelen. Toepassingen worden steeds krachtiger en eenvoudiger om te gebruiken. In deze webinar krijgen we een kijkje in de keuken van een school die veel leermateriaal zelf maakt. Vragen als ‘Hoe organiseer je dat?’ en ‘Hoe krijg je dat bekostigt?’ staan centraal. Maar we wisselen ook van gedachten over hoe je de kwaliteit en continuïteit van zelf gearrangeerd of ontwikkeld leermateriaal garandeert. En er is natuurlijk veel ruimte voor jouw eigen vragen over dit thema.

Tijd: maandag 12 november 19:45 – 20:30
Locatie: bij jou op de bank

Schrijf je hier in en je ontvangt voorafgaand aan de webinar een link met een korte instructie.