Ben jij erbij op de iScholenDag?

iScholenDag 2018: Meld je deze week nog aan
Volgende week staat The Colour Kitchen Zuilen in het teken van onderwijs, ict en media. Op donderdag 4 oktober vindt hier de iScholenDag 2018 plaats! Heb je je nog niet aangemeld? Dat kan deze week nog! Bekijk het programma en schrijf je in.

Is jouw school lid van de iScholenGroep? Dan is deelname aan de iScholenDag gratis.
Voor niet-leden bedraagt de bijdrage € 75,- per persoon.

Zijn jouw leerlingen erbij?
De iScholenDag gaat over onderwijsontwikkeling en dat kan natuurlijk niet zonder leerlingen te betrekken. Daarom zijn jouw leerlingen volgende week van harte welkom. Zij nemen deel aan het hele programma, zodat jij je nieuwe inzichten meteen aan hen kunt toetsen. Zijn jouw leerlingen erbij? Laat hen zich ook aanmelden.

Kies uit 7 workshops en 4 proeverijen
Een eigen digitale methode ontwikkelen, oefenen met digitale tools of meer weten over mediawijsheid als vak? In de workshops en proeverijen kun je zelf aan de slag met allerlei onderwerpen die te maken hebben met ict en media in het onderwijs. Bekijk alle proeverijen en workshops.