iScholenPrijs 2017: Nomineer je collega nu!

winnaar iScholenPrijs 2016
Martin Ringenaldus winnaar iScholenPrijs 2016

Tijdens de iScholenDag op 5 oktober a.s. reikt de iScholenGroep voor de vierde keer de iScholenPrijs uit. De iScholenPrijs gaat naar een docent die in het afgelopen schooljaar een opmerkelijke prestatie heeft geleverd op het gebied van ICT-toepassing in het onderwijs. Dit kan bijvoorbeeld het schrijven van een eigen digitaal boek zijn, of het maken van apps en ander lesmateriaal. Of misschien heeft een van jullie collega’s het docententeam flink op weg geholpen met manieren om de devices in de klas te gebruiken. Kortom: een docent die zich dit jaar heeft ingezet om de toepassing van ICT in de klas naar een hoger niveau te brengen, en daarbij een groot voorbeeld heeft gesteld. Vorig jaar kreeg Martin Ringenaldus de iScholenPrijs voor onder andere zijn digitale instructiemateriaal op bijlesduits.org.

Om deel te nemen moet de kandidaat:
 Tijdens het schooljaar 2016/2017 werkzaam zijn geweest op een school die deelneemt aan de iScholenGroep;
Tijdens het schooljaar 2017/2018 minstens tot 5 oktober werkzaam zijn op een school die deelneemt aan de iScholenGroep;
 Lesgeven of hebben gegeven met een device;
Aanwezig kunnen zijn op de iScholenDag 2017;
Meewerken aan een kort artikel voor de eerstvolgende nieuwsbrief.

Heb jij een collega die het afgelopen jaar iets bijzonders voor jou en je school heeft neergezet en/of betekend? Nomineer hem of haar dan door een e-mail te sturen naar ischolenprijs@ischolengroep.org. Dit kan tot 25 september 2017. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!