Good Practice Science & Wiskunde op 1 juni

Op 1 juni organiseren we een Good Practice bijeenkomst gericht op Science & Wiskunde. Tijdens deze bijeenkomst krijgen de deelnemers een beeld van wat er in hun sectie mogelijk is met ICT.Goede voorbeelden van collega’s, maar ook de mogelijkheden met de bestaande digitale methoden en de laatste apps.

In de ochtend ligt de nadruk op het nadenken over de inzet van ICT in de klas. Hoe helpt ICT je te differentiëren, wanneer en waar zet je ICT in en hoe verandert de rol van de docent op moment dat je technologie toepast in je les? Vervolgens richten we ons op materiaalontwikkeling en digitale methoden. Het programma van de dag wordt aangepast naar behoefte van de deelnemers, mogelijke workshops zijn: Pasco Probes/Phywe, Bluetooth carts, Apps Showcase (Geogabra, calculator, Force Effect, Leafsnap, Numbers), iTunesU, Showbie en Nearpod.

Tijdstip: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Christelijk Lyceum Zeist
Kosten: 25 euro excl. btw

Klik hier om je in te schrijven.