Good Practice Humanities & Kunst op 30 mei

Op 30 mei organiseren we een Good Practice bijeenkomst gericht op Humanities & Kunst. Tijdens deze bijeenkomst krijgen de deelnemers een beeld van wat er in hun sectie mogelijk is met ICT.

Goede voorbeelden van collega’s, maar ook de mogelijkheden met de bestaande digitale methoden en de laatste apps.

In de ochtend ligt de nadruk op het nadenken over de inzet van ICT in de klas. Hoe helpt ICT je te differentiëren, wanneer en waar zet je ICT in en hoe verandert de rol van de docent op moment dat je technologie toepast in je les? Vervolgens richten we ons op materiaalontwikkeling en digitale methoden. Het programma van de dag wordt aangepast naar behoefte van de deelnemers, mogelijke workshops zijn: iBooks Author & Apps Showcase (Sutori, Formative, Linoit) Showbie, Nearpod en Bookwidgets.

Tijdstip: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Christelijk Lyceum Zeist
Kosten: 25 euro excl. btw

Klik hier om je in te schrijven.