Apple Teacher sessies 16 en 17 maart 2017

Apple Teacher afbeelding

Apple Teacher is een gratis professioneel onderwijs­programma dat ontwikkeld is om leerkrachten te ondersteunen bij het gebruik van Apple producten voor lesgeven en leren. Als leerkracht kun je op iPad en op de Mac vaardigheden ontwikkelen en die direct toepassen in de klas.
Daarnaast krijg je erkenning voor alle nieuwe dingen die je leert en word je beloond voor je dagelijkse inspanningen.

Speciaal voor de docenten en directies van de scholen van de iScholenGroep organiseert Apple op 16 en 17 maart a.s. een drietal sessies in het Parkhotel in Amsterdam, waarin alles uit de doeken wordt gedaan over dit programma. Een absolute must voor scholen die het meeste uit hun digitale leermiddelen willen halen!

Klik hier om de registratiewebsite te openen en daarna op “register now” in de dan geopende site. Hier vind je ook de agenda en extra informatie.
Er zijn twee late, en een vroege middagsessie beschikbaar.

Tot ziens op 16 of 17 maart!