Docent Duits Martin Ringenaldus wint iScholenPrijs 2016

winnaars-isp-2016

Persbericht

30 september 2016

Docent Duits Martin Ringenaldus wint iScholenPrijs 2016

Martin Ringenaldus, docent Duits aan de Regionale Scholengemeenschap Goeree Overflakkee heeft de iScholenPrijs 2016 gewonnen. Deze prestigieuze prijs werd uitgereikt tijdens de drukbezochte jaarlijkse iScholendag die op donderdag 29 september plaats vond in het Kloostercomplex van het leerhotel te Amersfoort. Met deze dag vierde de iScholenGroep tevens het eerste lustrum van haar bestaan.

Martin Ringenaldus kwam als winnaar uit de bus vanwege zijn inspirerende toepassing van ICT in zijn lessen. Bekendheid verwierf hij o.a. met zijn digitale instructiemateriaal op www.bijlesduits.org.

Op de tweede en derde plaats kwamen Annika Huizinga, docent aardrijkskunde op het Erasmiaans Gymnasium te Rotterdam en Thijs Habraken van het Knippenberg College te Helmond.

De iScholenPrijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de iScholenDag en gaat naar een docent, die een opmerkelijke prestatie heeft geleverd op het gebied van digitalisering en onderwijs. Sinds 2013 traint de iScholenGroep docenten van deelnemende scholen in het voortgezet onderwijs bij het ontwikkelen en het gebruik van digitaal materiaal in de les.

De iScholenGroep Nederland is een onafhankelijke organisatie die een netwerk vormt van scholen die hun ervaringen delen op het gebied van informatietechnologie, en behartigt in algemene zin de belangen van scholen die informatietechnologie gebruiken als middel tot vernieuwing en verbetering van hun onderwijs. Bij de iScholenGroep zijn ruim tachtig scholen aangesloten voor voortgezet onderwijs.

 


 

Nadere informatie: Wouter Senden

w.senden@ischolengroep.org

06-81486356