Gratis online lesmateriaal Buma Music Academy

logoBuma Music Academy zet zich in voor actueel en vernieuwend muziekonderwijs binnen het Voortgezet Onderwijs in Nederland. Het lesprogramma biedt docenten praktische handvatten om hun muziekonderwijs op een eigentijdse manier vorm te geven. Docenten CKV, Muziek (en aanverwante vakken) kunnen zich eenvoudig aanmelden en krijgen toegang tot een gratis online lesprogramma rondom pop-, hiphop-, dance-, klassieke muziek en de muziekindustrie.

Al het lesmateriaal is digitaal, bestanden zijn dus gemakkelijk te delen via apps als Google Classroom of Showbie. Daarnaast kunnen leerlingen goed zelfstandig aan de slag met het lesmateriaal dat bestaat uit zowel lesbrieven, opdrachten en lesvideo’s. Alle lessen linken naar video’s of sites die direct op de iPad gebruikt kunnen worden.

Aanmelden voor dit schooljaar is gratis en vrijblijvend via de website en kan tot uiterlijk 3 oktober.

1a