iScholenPrijs 2015

Tijdens de iScholenDag op 1 oktober a.s. reikt de iScholenGroep voor de tweede keer de iScholenPrijs uit. De iScholenPrijs gaat naar een docent die in het afgelopen schooljaar een opmerkelijke prestatie heeft geleverd op het gebied van ICT-toepassing in het onderwijs. Dit kan bijvoorbeeld het schrijven van een eigen digitaal boek zijn, of het maken van apps en ander lesmateriaal. Of misschien heeft een van jullie collega’s het docententeam flink op weg geholpen met manieren om de devices in de klas te gebruiken. Kortom: een docent die zich dit jaar heeft ingezet om de toepassing van ICT in de klas naar een hoger niveau te brengen, en daarbij een groot voorbeeld heeft gesteld. Vorig jaar kreeg Tom Gootzen de iScholenPrijs voor de iBooks die hij maakte voor wiskunde.

Om deel te nemen moet de kandidaat:

  • Tijdens het schooljaar 2014/2015 werkzaam zijn geweest op een school die deelneemt aan de iScholenGroep;
  • Tijdens het schooljaar 2015/2016 minstens tot 1 oktober werkzaam zijn op een school die deelneemt aan de iScholenGroep;
  • Les geven of hebben gegeven met een MacBook of iPad;
  • Aanwezig kunnen zijn op de iScholenDag 2015;
  • Meewerken aan een kort artikel voor de eerstvolgende nieuwsbrief.

Nomineren van kandidaten voor de iScholenPrijs kan tot 25 september 2015. Stuur daarvoor een bericht naar ischolenprijs@ischolengroep.org.