Gepersonaliseerd oefenen met het iArrangement

Exclusief voor leden van de iScholenGroep biedt de digitale leeromgeving Learnbeat het iArrangement: onbeperkte oefening op maat voor acht vakken. Eenvoudig te gebruiken naast uw lesmethode en studiewijzer, met veel vrijheid om eigen materiaal toe te voegen. Overzichtelijke dashboards voor docent en leerling geven inzicht in de voortgang en beheersing van de leerdoelen.


learnbeatLearnbeat bevat meer dan 100.000 oefenopgaven voor acht vakken in de onderbouw, op alle niveaus. In Learnbeat kunnen leerlingen gepersonaliseerd werken aan opgaven en theorie en hebben docenten direct inzicht in de voortgang en resultaten. Daarnaast kunnen docenten eenvoudig zelf bronnen en opgaven toevoegen aan het bestaande arrangement en dit desgewenst delen met collega’s. Het gepersonaliseerde algoritme kwam tot stand op basis van een breed onderzoek van de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit van Leiden. Het iArrangement is beschikbaar voor de vakken Nederlands, Engels, Duits, Frans, Geschiedenis, Economie, Biologie en Aardrijkskunde en in te zetten als aanvulling op de gebruikte methode.

Interesse? Neem contact op met Elvira Davidsz voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie op uw school. Mail naar elvira@dedact.nl
of bel 020-7009854.