Studyflow zoekt scholen voor ontwikkeling adaptieve methode taal

5MGFYU9mVanaf januari jl. is Studyflow op zoek naar vijftien middelbare scholen en/of mbo-instellingen waarmee zij gezamenlijk een digitale en adaptieve methode gaan ontwikkelen, die leerlingen helpt de Nederlandse taalvaardigheden onder de knie te krijgen. Deze methode zal aansluiten op de referentie niveaus 1F t/m 4F en de domeinen: lezen, schrijven, begrippenlijst & taalverzorging.

In deze samenwerking worden scholen betrokken in alle fases van het ontwikkelingsproces. Het betreft een samenwerking, waarin Studyflow verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de technische programmatuur en het lesmateriaal èn waarin docenten sturing geven aan het gehele proces op basis van hun eigen ervaringen en behoeften. Inmiddels hebben 10 scholen zich ingeschreven.

Indien u zich als school wilt aanmelden of meer wilt weten over wat Studyflow en deelname aan de samenwerking voor uw school kan betekenen, neem dan contact op met philippe@studyflow.nl.