Uitbreiding digitale methodes EduHint

OVD Educatieve Uitgeverij biedt veel van haar methodes komend schooljaar digitaal aan.

Aankomend schooljaar worden de uitgaven van de OVD Educatieve Uitgeverij digitaal aangeboden via het EduHint platform. EduHint kent zijn successen al met SmartRekenen. Met SmartRekenen kunnen leerlingen zich optimaal voorbereiden op de verplichte rekentoets. Reeds 90 scholen en 50.000 leerlingen (bijv. Christelijk Lyceum Zeist en Emelwerda College) werken met SmartRekenen. Het unieke EduHint platform speelt hierin een belangrijke rol. Reden voor de OVD Educatieve Uitgeverij om haar methodes ook via dit platform aan te bieden. Voor komend schooljaar zullen de volgende methodes worden aangeboden via EduHint:

BRICKS uitgaven voor tweetalig onderwijs:

  • Biology
  • History
  • Geography

Onze Nederlandstalige uitgaven:

  • Globe Aardrijkskunde
  • Olympia Geschiedenis
  • Symbiose Biologie

Wenst u meer informatie over onze methodes? Neem dan contact op met de

OVD Educatieve Uitgeverij

Tamara Koster, t.koster@ovd.nl.

Wenst u meer informatie over SmartRekenen? Neem dan contact op met EduHint B.V.

Thomas Winsemius, thomaswinsemius@eduhint.nl.