Infotheek – Apple Solution Expert Education

Logo_Infotheek_Payoff_Color_NL_CMYK_2015

(advertentie)

Het Nederlandse onderwijs barst van de ambities. Excellent onderwijs, gegeven door professionele docenten op doelmatig ingerichte scholen. Onderwijs dat aansluit bij de talenten, vaardigheden en leerstijlen van elke leerling en het beste haalt uit elke leerling. Het is de tijdloze ambitie van iedere docent, de belangrijkste constante factor in het onderwijs, in een razendsnel veranderende maatschappij. De nieuwe samenleving vraagt om passend onderwijs, gericht op de kansen van morgen, met de digitale leermiddelen van nu. Infotheek ondersteunt deze ambities van harte met een uitstekende totaaloplossing voor scholen en natuurlijk de scherpste prijzen op Apple hardware. Speciaal voor de leden van de iScholengroep heeft Infotheek de hoogste kortingen op iPads en Macs.

Totaaloplossing

Infotheek heeft als Apple Solution Expert voor het Onderwijs de ervaring in huis om u te begeleiden bij de inzet van digitale leermiddelen in de klas. De begeleiding en assistentie die Infotheek een school kan bieden bestaat uit onder andere:

  • Financiering
  • Verhuur
  • Web Shop
  • Reparaties
  • Verzekeringen en (verlengde-)garanties
  • LifeCycle Solutions
  • IT Consultancy
  • Deployment
  • Trainingen
  • Apple Professional Development

Neem contact met ons op voor een afspraak  via: 071 800 11 79 of info@infotheek.com