The Magic of eduScrum

Op 15 en 16 april 2015 organiseert EduScrum Nederland de eerste internationale conferentie ‘The Magic of eduScrum’. Er zijn verschillende workshops, maar ook leerlingenteams die aan het scrummen zijn en je graag te woord willen staan. Ook is er een Agile Game waar iedereen aan mee doet met leuke prijzen om te winnen. En natuurlijk zijn de lezingen in het ochtendprogramma zeer boeiend. Jeroen Veltenaar zal vertellen waarom eduScrum zo belangrijk is in het noodzakelijke ‘Omdenken’ naar een andere maatschappij in de 21e eeuw. Jeff Sutherland en Joe Justice zullen het belang van scrum buiten IT benadrukken, en Ellen Reehorst en Jan van Rossum zullen verhalen vertellen uit hun ruim drie jarige ervaring met eduscrum.

The magic of eduScrum NE

 

http://youtu.be/B4RY2szafrE