iScholenPrijs 2014

Tijdens de iScholenDag op 2 oktober a.s. reikt de iScholenGroep voor de eerste keer de iScholenPrijs uit. De iScholenPrijs gaat naar een docent die in het afgelopen schooljaar een opmerkelijke prestatie heeft geleverd op het gebied van ICT-toepassing in het onderwijs. Dit kan bijvoorbeeld het schrijven van een eigen digitaal boek zijn, of het maken van apps en ander lesmateriaal. Of misschien heeft een van jullie collega’s het docententeam flink op weg geholpen met manieren om de devices in de klas te gebruiken. Kortom: een docent die zich dit jaar heeft ingezet om de toepassing van ICT in de klas naar een hoger niveau te brengen, en daarbij een groot voorbeeld heeft gesteld.

Om deel te nemen moet de kandidaat:

  • Tijdens het schooljaar 2013/2014 werkzaam zijn geweest op een school die deelneemt aan de iScholenGroep;
  • Tijdens het schooljaar 2014/2015 minstens tot 2 oktober werkzaam zijn op een school die deelneemt aan de iScholenGroep;
  • Les geven of hebben gegeven met een Macbook of iPad;
  • Aanwezig kunnen zijn op de iScholenDag 2014;
  • Meewerken aan een kort artikel voor de eerstvolgende nieuwsbrief.

Nomineren van kandidaten voor de iScholenPrijs kan tot 30 september 2014. Stuur daarvoor een bericht naar ischolenprijs@ischolengroep.org, of reageer op dit bericht. De winnaar krijgt een iPad Mini cadeau.