Toetspunt: flinke korting voor iSG scholen

Het Christelijk Lyceum Zeist gaat komend schooljaar als een van de eerste iSG scholen van start met Toetspunt, het gloednieuwe digitale toetsplatform van Noordhoff uitgevers.

Voor alle scholen die zijn aangesloten bij de iScholengroep geldt tot aan de zomervakantie het aanbod aan te sluiten bij het speciale tarief dat voor de iScholengroep is vastgesteld: hoe meer leerlingen in het najaar met Toetspunt van start gaan, hoe gunstiger het tarief en het serviceaanbod voor leden van de iScholengroep.

Toetspunt start komend schooljaar met 800 hoogwaardige digitale toetsen, alle voorzien van officiële RTTI certificering en labeling. Door de intensieve samenwerking met Docent Plus- de ontwikkelaars van de RTTI taxonomie –  is Noordhoff in staat om bij 18 methodes in onderbouw en bovenbouw gevarieerde kwaliteitstoetsen aan te bieden met 7 verschillende vraagvormen. Voor elk vak en elke stream zijn in 2014/2015 3 toetsen beschikbaar. Het jaar daarna zullen alle hoofdstuktoetsen in een A/B variant via Toetspunt benaderbaar zijn, meer dan 3000 toetsen. Een Toetspunt-licentie geeft toegang tot alle toetsen van Noordhoff, ook als de school voorsommige vakken een andere methode gebruikt.

Gepersonaliseerd leren
De dashboards van Toetspunt geven leerlingen, ouders, docenten en management gedetailleerd inzicht in de resultaten van elke individuele leerling. Toetspunt stelt daarmee docenten in staat om gepersonaliseerd leren in hun dagelijkse lespraktijk vorm te geven.

Toetspunt biedt een geïntegreerde aanpak aan scholen die veilig aan de slag willen met online toetsing. De licentie wordt geleverd voor alle Noordhoff methodes en bevat in het aanbod een geïntegreerde service- en trainingsmodule, die gericht is op een gedegen en volledige implementatie van de digitale toetsen van Toetspunt.
Voor meer informatie: www.toetspunt.noordhoff.nl