Roelof Koopmans over Studyflow. Rekenen op Stad & Esch.

Studyflow ontwikkelt complete en online leermethodes voor rekenen en taal. De methodes passen zich aan aan het tempo, niveau en de leerbehoefte van de individuele leerling. Docenten krijgen eenvoudig inzicht in de vooruitgang en resultaten van leerlingen via een eigen dashboard.

Stad & Esch is sinds een paar jaar aan het experimenteren met de rekenmethode van Studyflow. Het team van Studyflow ging langs om te kijken wat leraar en leerling er tot nu toe van vinden.

 

 

 

 

25% korting
Interesse om Studyflow – Rekenen bij jou op school uit te proberen? Deelnemende scholen van de iScholenGroep ontvangen 25% korting op de licentieprijs van Studyflow – Rekenen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met support@studyflow.nl of bellen naar 085 – 401 03 22.

Geef een reactie