Bootcamp iTunes U

In navolging van de iTunes U-workshops van afgelopen weken vindt op 10 en 11 december de tweede iTunes U-bootcamp van de iScholenGroep plaats. Tijdens deze twee dagen wordt er in samenwerking met trainers en deelnemers een nieuwe dimensie gegeven aan de cursussen waaraan docenten reeds begonnen zijn te werken. Ook niet-gevorderden kunnen tijdens de bootcamp aan hun cursussen werken. Je krijgt alle nodige hulp en tips om van jouw bestaand lesmateriaal zo gemakkelijk mogelijk interactieve modules te maken. Ook gaan de bootcamp-deelnemers per vak met elkaar aan de slag.  Zo wordt goed lesmateriaal voor docenten en leerlingen ontwikkeld, dat gepubliceerd kan worden op het iSG-domein in iTunes U.

De bootcamp vindt plaats op het Isendoorn College in Warnsveld, van dinsdag 10 december 16:30 tot woensdag 11 december 16:00.