Adaptief rekenonderwijs met StudyFlow. 25% korting voor scholen MacScholenGroep

Schermafbeelding 2013-01-07 om 20.48.07

StudyFlow is een adaptief leerplatform voor rekenonderwijs (binnenkort ook voor andere vakken).

Op StudyFlow kun je als leerling oefenen met vragen en sommen. StudyFlow zorgt ervoor dat je altijd op jouw niveau oefent.Zo wordt je stapsgewijs door de leerlijn begeleidt voor een goed resultaat op de toetsen. Als coach krijg je een gedetailleerd overzicht van alle leerlingen. StudyFlow helpt je deze leerlingen te groeperen op leerbehoefte. Hiermee kun je een gericht en persoonlijk lesplan opstellen.

Het doel van StudyFlow als bedrijf is om met technologie het leven van leerling en docent stapsgewijs beter en efficiënter te maken. De belofte van IT in onderwijs is groot en er is nog ontzettend veel te doen. De tijd is rijp voor verandering maar innovatie heeft tijd nodig. We erkennen dit en willen de komende jaren samen met leerlingen, docenten en schoolbestuurders  bouwen aan deze toekomst van onderwijs. Als StudyFlow steunen we om deze reden de pioniersscholen. Dit zijn scholen met visie en lef.

Alle scholen aangesloten bij de MacScholenGroep krijgen een korting van 25% op StudyFlow licenties.
We zijn op zoek naar scholen en partners die samen met ons deze uitdaging willen aangaan en bereid zijn actief mee te denken. Doe je ook mee?

Voor meer informatie kun je altijd bellen naar 085-4010322 of mailen naar philippe@studyflow.nl Je kunt natuurlijk ook onze website (http://studyflow.nl) bezoeken, waar je de laatste ontwikkelingen kan lezen op onze blog (http://blog.studyflow.nl)