Inschrijven thema-bijeenkomst: de iPad in het onderwijs. Isendoorn College, Warnsveld. Keynote Stan Putman. 20 november, 14.00 uur.

 

 

Inschrijven thema-bijeenkomst 20 november a.s. Alleen voor medewerkers van scholen die lid zijn van de MacScholenGroep.

Het gebruik van de  iPad in het onderwijs. Leerlingen in gesprek met docenten. Keynote Stan Putman.

Isendoorn College Warnsveld

aanvang: 14.00 uur

Beschrijving programma

In gesprek over de 1-op-1 onderwijs
Tijdens deze bijeenkomst willen we een gesprek op gang brengen tussen docenten, schoolleiders en leerlingen over de ervaringen die we tot dusver hebben met ons 1-op-1 onderwijs. Welke zaken spreken ons aan, welke zaken kunnen anders? Belangrijk onderdeel is ook welke ideeën we gezamenlijk hebben voor de toekomst van het 1-op-1 onderwijs.
De middag begint met een keynote van Stan Putman over het fenomeen ‘Mediajunk’.
Stan Putman:
Vorig jaar heb ik als profielwerkstuk voor filosofie een maand lang alle media (internet, televisie, radio, gedrukte media, telefonie) uit mijn leven verbannen om te ontdekken wat de uitwerking daarvan op mijn dagelijks leven was. Hierover heb ik ook gepubliceerd in NRC Handelsblad en ben ik onderscheiden door de Rijks Universiteit Groningen en de universiteit van Wageningen. Ik weet vrijwel zeker dat ik hierover een interessant, relevant, herkenbaar en boeiend verhaal kan vertellen aan de aanwezigen. Voor meer informatie kunt u op de pagina ‘Mediajunk’ kijken op mijn website (www.stanputman.nl). 
Daarna: met WorldCafe aan de slag. De opbrengst bestaat uit een aantal mindmaps die u op uw eigen school zo kan inzetten in de verdere gesprekken over het 1-op-1 onderwijs.
Toegang thema-bijeenkomst: alleen voor medewerkers van scholen die lid zijn van de MacScholenGroep.

Zie ook: www.isendoorn.nl