Nieuwe MacBook voor het onderwijs: EduMac Air 13″

Ter vervanging van de witte plastic MacBook is Apple gestart met het aanbieden van een ‘uitgeklede’ versie van de MacBook Air 13” aan scholen. Daarnaast kunnen scholen ook de MacBook Air 11″ bestellen in speciale voor het onderwijs ontwikkelde bulkpakketten. 

De nieuwe exclusief voor het onderwijs ontwikkelde EduMac Air is een 13”-model met dezelfde specificaties als de MacBook Air 11” (1,6 GHz i5-processor, 2GB RAM, 64GB flash-opslag, en de Intel HD Graphics 3000-chipset).

In de VS is de nieuwe EduMac Air 13″ verkrijgbaar voor 999 dollar. Wat de aanschafprijs voor de Edu MacBook Air 13″ in Europa wordt, zal binnenkort door Apple Nederland bekend worden gemaakt.

Zie verder:

http://www.tuaw.com/2012/02/10/apple-now-offering-education-model-13-inch-macbook-air-for-999

www.macnn.com

www.9to5mac.com